Карта на сайта

Добре дошли на страницата ни с карта на сайта! Тук ще намерите връзки към всички страници на нашия уебсайт, включително информация за нашите комплексни градинарски услуги.

Нашите услуги за озеленяване включват всички аспекти на дизайна и изграждането на градини. От създаване на перфектната градина и двор до полагане на дворни настилки и осветление, ние разполагаме с експертността да превърнем всяко открито пространство в красив и функционален оазис.

Инсталирането на поливна система е от съществено значение за поддържането на здрава и зелена градина. Нашият екип от експерти може да ви помогне да проектирате и инсталирате система за поливане, която отговаря на вашите нужди и гарантира, че вашите растения получават необходимото количество вода.

Ние предлагаме услуги за ландшафтнo проектиране и изпълнение на проекта, които включват създаване на планове за градината ви, избор на растения и материали за хармоничен и естетичен вид.

Вертикалните градини са чудесен начин да добавите зеленина към ограничени пространства. Нашите услуги за изграждане на вертикални градини включват проектиране и изграждане на системи за грижа за растенията ви.

Нашите услуги за затревяване включват подготовка на почвата, избор на най-подходящите вида трева, полагането и, както и грижа за растежа и. Ние ще ви помогнем да получите красива и здрава тревна настилка, която е идеална за вашата градина или двор.

Алпинеумът е красив и уникален начин да добавите цветя и растения към вашия градински ландшафт. Нашите услуги за изграждане на алпинеум включват проектиране, засаждане и грижи за вашия алпинеум, за да можете да се наслаждавате на красива градинска атмосфера.

4.5/5 - (106 votes)
Call Now Button