За контакти

За контакти

За оферта или консултация

Amazing Gardens предлага на своите клиенти голям брой услуги в сферата на озелянването. Можете да се свържете с нас чрез посочените телефони или чрез нашата контактна форма

Адрес

Контактна форма

  Amazing Gardens е фирма за озеленяване, която предлага широка гама от услуги, свързани със зелените пространства. Специализираме в озеленяване на дворове, изграждане на поливни системи, изграждане на вертикални градини, изработка на ландшафтни проекти и дизайн.

  Озеленяването на дворове е една от нашите основни услуги. Ние създаваме красиви градини, използвайки най-подходящите растения и материали, за да направим Вашия двор уютен и приветлив. Нашите специалисти се грижат за всички аспекти на процеса на озеленяване – от избора на растенията до засаждането им и грижата за тях. Така че можете да се насладите на красива градина през цялата година.

  Изграждането на поливни системи е също една от нашите ключови услуги. В зависимост от нуждите на клиента, ние проектираме и инсталираме поливни системи, които ще гарантират правилното ниво на влага за Вашата градина. Така можете да се насладите на зелената си зона без притеснение за ръчно поливане.

  Изграждането на вертикални градини е още една услуга, която предлагаме. Това е отличен начин да добавите зеленина към малки и ограничени пространства. Ние проектираме и инсталираме вертикални градини, използвайки най-добрите материали и растения, за да създадем красива и функционална вертикална градина, която ще добави уют и стил на Вашия дом.

  Изработката на ландшафтни проекти и дизайн е също една от нашите основни услуги. Нашите ландшафтни архитекти проектират внимателно Вашата градина, за да се съобрази с Вашите нужди и предпочитания. Ние предоставяме детайлни проекти за всяко едно пространство, които включват информация за растенията

  4.6/5 - (70 votes)
  Call Now Button