Фитинги за разпръсквачи

Показване на 1–15 от 96 резултата

Фитинги и аксесоари за капково напояване и поливни системи

Фитингите са основен компонент във всяка капкова система за напояване, представлявайки връзката между тръбите и другите аксесоари. Изборът на правилния тип фитинги е от съществено значение за ефективно функциониране на системата.

Фитинги за капково напояване

Тези специални фитинги се използват за свързване на капковите маркучи с основната тръба или за създаване на разклонения в системата. Важно е да се избере правилният размер и вид фитинг, за да се осигури безпроблемна работа на капковата система.

Инструмент за поставяне на фитинги

Качественият инструмент за монтаж на фитинги е от съществено значение при сглобяването на капковата система. Той улеснява поставянето на фитингите, осигурявайки здрава връзка и предотвратявайки изтичания на вода.

Фитинги за капков маркуч

Фитингите за капков маркуч са специално проектирани за свързване на маркучите с различни аксесоари или за създаване на разклонения в капковата система. Те осигуряват ефективно и прецизно напояване на растенията, като същевременно намаляват загубите на вода.

Капковото напояване е ефективна система за доставяне на вода до растенията чрез капки, осигурявайки точно количество вода и намалявайки изпарението.

Тези системи изискват правилно инсталирани тръби, фитинги и аксесоари, като например разпръсквачи, за оптимално функциониране.

Монтаж

За успешния монтаж на капкова система са необходими инструменти, като например инструмент за поставяне на фитинги. Правилната поставка на фитингите гарантира надеждна връзка и предотвратява водни загуби.

Аксесоари за поливни системи

Можете да намерите голям избор от аксесоари за своята поливна система, включително фитинги за капково напояване и капкови маркучи. Тези аксесоари предлагат възможности за разклонения и регулиране на налягането, подпомагайки ефективното поливане на градината ви.

Капковото напояване е ефективна система за доставяне на вода до растенията чрез капки, осигурявайки точно количество вода и намалявайки изпарението. Тези системи изискват правилно инсталирани тръби, фитинги и аксесоари, като например разпръсквачи, за оптимално функциониране..

Фитингите са основен компонент във всяка капкова система за напояване, представлявайки връзката между тръбите и другите аксесоари. Изборът на правилния тип фитинги е от съществено значение за ефективно функциониране на системата.

4.6/5 - (45 votes)
Call Now Button