Плочки Плаза

Плочи Плаза

плочки plaza

Оживете природата със съвременния дизайн на Плочи Плаза!

Тези плочи за двор са идеални за всяко пространство, като олицетворяват модерния стил и придават ултрамодерен вид. Изчистените линии на плочите перфектно се допълват с модерни минималистични постройки, а всеки елемент има различен принт, който създава усещане за “жива” настилка в хармония с природата. Предлагат се в размери 60/30/6 (д/ш/в) без фаска, в цвят графит и две колормикс вариации.

Плочите в цвят графит могат да се поставят без разминаване или да се използват като стъпки в трева или чакъл. Ако изберете колормикс Тера, препоръчваме да ги редувате с разминаване от 30% в редовете за по-добър визуален ефект. Колормикс Тера представя цветовете на естествения камък в по-съвременен вид на плочата без фаска.

Плочите Плаза са без фаска, което ги прави подходящи за поставяне до басейни. Колормикс Лагуна предлага преливащи тюркоазени и бели цветове, които са перфектни за приложения до водни басейни, бели постройки, беседки или пространства за отдих и релакс. Тюркоазените нюанси придават екзотичен вид и характер на визията. Плочите в колормикс Лагуна са подходящи за смели и ексцентрични проекти, които няма да останат незабелязани. Могат да се комбинират с настилка Линеро в бяло, за да придадат допълнителна динамика на плочките Плаза.

Модерен дизайн

Плочите Плаза са създадени с модерен дизайн, който въвежда усещане за свежест и изчистеност в пространството. Техните различни принтове и цветове ги правят перфектен избор за модерни и минималистични проекти. Без фаска на ръбовете, те се интегрират перфектно в околната среда, особено до басейни и водни зони. Комбинирането на различни цветове и текстури от тези плочки може да създаде уникални и изразителни дизайнерски решения за всяко пространство.

Технически характеристики

l/ w/ h 60/60/6
Бр./м2 55,5 бр.
Бр./палет 60 бр.
м2/палет 10,81
Кг./палет 1440 кг.
Фаска Без
plaza cvetove

Цветове и повърхности

Колормиксът на плочите Плаза е един от ключовите аспекти на техния модерен дизайн. Колормикс Тера създава изключителен ефект от съчетание на цветове, които напомнят на естествен камък, но в същото време придават по-съвременна и изчистена визия на пространството. Колормикс Лагуна, от своя страна, е по-екзотичен и ефектен, благодарение на преливащите тюркоазени и бели цветове. Това ги прави идеален избор за проекти, които търсят нестандартни и ексцентрични дизайнерски решения. Общо взето, колормиксът на плочките Плаза предоставя голям избор и възможност за творчески комбинации, които да създадат вълнуващи визуални ефекти във всяко пространство.

plochi.laguna

Предимства

4.5/5 - (57 votes)
Call Now Button