Кеопс Гранд

Кеопс Гранд

Плочки за двор keops grand

Кеопс Гранд е една от най-елегантните и красиви серии от плочки, която може да бъде използвана за различни проекти за настилка на двор. Тези плочки впечатляват с изискан и модерен дизайн, който е подходящ за всякакви интериорни решения.

Серията е представена с фина и висококачествена визия на копринено, матово бежово и леко изпъстрена и естествено променяща се повърхност на колормикс Торино. Кеопс Гранд предлага две различни повърхности – релефна и гладка, които могат да се комбинират, за да създадат уникален и елегантен дизайн.

Тези широкоформатни плочки имат класически характер, който придава на всеки проект изискан вид и усещане за вечност. Избирайки Кеопс Гранд, можете да се насладите на прекрасни и уникални детайли, които създават атмосфера на комфорт и уют. Също така, тези плочки са изключително здрави и устойчиви на натиск, абразия и влага, което ги прави подходящи за вътрешни и външни проекти.

С плочките за двор Кеопс Гранд можете да се насладите на перфектното съчетание между стил и елегантност, което ще внесе уникален характер във всеки двор или градина.

Елегантност и стил

Кеопс Гранд привлича вниманието си с изискан дизайн, който съчетава копринено матово бежово и естествено изпъстрена повърхност на колормикс Торино, подчертавайки високото качество на материалите.

Предлага се в две варианта на повърхността – релефна и гладка, които могат да се комбинират за постигане на елегантен завършек. Със своя класически характер тези широки плочки създават издръжливо и актуално място, което ще запази своята нова визия за продължително време.

Технически характеристики

l/ w/ h 90/75/10
Бр./м2 1,48 бр.
Бр./палет 9 бр.
Кг./бр. 150
Кг./палет 1400 кг.
Фаска 0,2 см.
kolormix keopsgrand

Цветове и повърхности

Колормиксът на плочите Плаза е един от ключовите аспекти на техния модерен дизайн. Колормикс Тера създава изключителен ефект от съчетание на цветове, които напомнят на естествен камък, но в същото време придават по-съвременна и изчистена визия на пространството. Колормикс Лагуна, от своя страна, е по-екзотичен и ефектен, благодарение на преливащите тюркоазени и бели цветове. Това ги прави идеален избор за проекти, които търсят нестандартни и ексцентрични дизайнерски решения. Общо взето, колормиксът на плочките Плаза предоставя голям избор и възможност за творчески комбинации, които да създадат вълнуващи визуални ефекти във всяко пространство.

keopsgrand 2

Предимства

4.5/5 - (48 votes)
Call Now Button