Продукти за капково напояване

Показване на 1–15 от 21 резултата

Капково напояване

Капковото напояване е ефективен начин за доставяне на вода директно до корените на растенията. Този метод осигурява точно количество вода, което намалява загубите и подобрява ефективността на поливане.

Капковото напояване представлява метод, при който вода се подава директно до корените на растенията чрез капкове или малки отвори по дължината на маркучите. Този начин на поливане осигурява икономия на вода и по-добро усвояване от растенията.

Системи за капково напояване

Системите за капково напояване включват маркучи, капкови системи, тръби, фитинги, капкообразуватели, филтри, клапани и други компоненти, които работят съвместно за осигуряване на оптимално поливане на градината или земята.

Капково напояване – оборудване

За успешното изграждане на капковото напояване са необходими различни видове оборудване като маркучи, капкообразуватели, крани и фитинги. Тези компоненти работят съвместно, за да осигурят ефективно и икономично поливане на растенията.

Маркуч

Маркучите за капково напояване играят ключова роля в подаването на водата от водоизточника до градината. Те са устойчиви на UV лъчи, издръжливи на налягане и с добра проходимост, осигурявайки равномерно и ефективно поливане.

Капкообразувател

Капкообразувателите са също важен елемент от системата за капково напояване. Те регулират количеството вода, което достига до растенията, осигурявайки точно напояване и предотвратявайки ненужни излишъци на вода.

Кран

Кранът е от съществено значение за контролирането на потока на водата в системата за капково напояване. Той дава възможност за лесно регулиране на налягането и количеството вода, което достига до растенията в градината.

Капковото напояване има голямо значение за оптималното растеж и развитие на растенията. Предлагайки точно количество вода до корените, капковите системи намаляват загубите и подобряват ефективността на поливане, осигурявайки по-добро усвояване на влага от растенията

4.5/5 - (96 votes)
Call Now Button